Donaris 930 x 122

anghel saligny

Importante artere de circulație din Pitești vor fi refăcute

Bulevardul Frații Golești (foto) și strada Nicolae Dobrin din Pitești ar urma să fie refăcute cu bani din Programul Național “Anghel Saligny”.

Citiți și: Poliția, oficial: Cine e vinovat de producerea accidentului de pe Nicolae Dobrin

Tocmai pentru a permite finanțarea investiei, Consiliul Local va vota în ședința ordinară de mâine un proiect în acest sens.

Concret, este vorba despre probarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, cât și aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului.

Citiți și: Argeș: „Drumurile noastre toate”. Lucrări de mântuială pe bani grei de la stat

Valoarea totală a investiției este de aproape 15,4 milioane de lei. Lucrările includ, printre altele, refacerea trotuarelor și amenajarea locurilor de parcare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Buna ziua!
    Trotuare ne trebuiesc nou!
    Dragi romani avem centura plina de gropi,canalele în zona kaufland Nord, L neconforme,la intersecția cu Gavana 3 avem denivelări grave în asfalt și voi schimbați trotuarele,la fel ca și GRANITUL din Centru.
    Pana când sa va mai suporte oamenii.
    Nu vedeți ca faceți ce vreți nu pentru binele populației.
    Oameni buni asa o sa stam cu mâinile în San și o sa scriem ,și ne spunem părerile ca ei tot ce vor o sa facă!
    Trebuie pus piciorul în prag și făcut ce este bine pentru oameni!
    Dar pentru asta îți trebui curaj cea ce unii dintre noi nu au!

  • Gabriel spune:

    Mai puneti 50 de semafoare,50 de sensuri unice și ati rezolvat problema. Nu va,este rusine pentru ce lăsați urma ?cat va mai suporta Pitestenii ? Cand rezolvati balamucul din intersecție cu Calea Bucuresti si IC Brătianu?

  • Cornel spune:

    Măi frate unora nu le place nimic din ceea ce se face bine in orașul nostru ( vezi comentariile de mai sus).Daca ar fi după ei numai ce gandesc ei e bine, restul nu contează.Dacă se face ceva nu e bine , dacă nu se face nu e bine.Ăsta e romanul veșnic nemulțumit.Daca ați conduce voi sunt absolut convins că nu s-ar face nimic

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90