New Profesional Consult 930 x 122

informare meteo

În acest weekend ninge în Argeş

În acest weekend ninge în Argeş. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod Galben de vreme severă, valabil până mâine, 6 martie, la ora 16.

Citiți și: Meteorologii anunţă ninsori abundente în Argeş

Fenomene vizate inclusiv în judeţul Argeş: răcire accentuată, precipitații mixte, intensificări ale vântului, ninsori viscolite la munte.

„În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat, la început în nordul și nord-vestul țării, iar sâmbătă (06 martie) și în celelalte regiuni. Vor fi precipitații, vineri (05 martie) în nordul, vestul și centrul țării, iar sâmbătă (6 martie) mai ales în sud.

Citiți și: VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL / CE SPUNE DIRECTORUL ANM

În zonele joase de relief vor fi ploi, ce se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, astfel încât în Maramureș, Moldova și Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Oltenia, Muntenia și Dobrogea vor fi precipitații mixte.

La munte vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 60…90 km/h, viscolind temporar zăpada.

Intensificări ale vântului se vor înregistra și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h și, trecător, 70 km/h”, a anunţat ANM.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441