Donaris 930 x 122

informare meteo

Vremea în Săptămâna Mare: frig, brumă și ninsori

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o nouă informare de vreme severă, valabilă până miercuri dimineață. Noua informare meteo transmisă astăzi prelungește perioada de vreme rece despre care ANM a vorbit la sfârșitul săptămânii trecute.

Citiți și: Nu scăpăm de frig! O nouă informare meteo de vreme rea

Astfel, de astăzi, 18 aprilie, ora 10.00, până miercuri, 20 aprilie, ora 10.00, se anunță vreme deosebit de rece, brumă și ninsori îndeosebi la munte.

În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților local în nordul și centrul țării, precum și în zonele submontane, temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă.

Citiți și: Meteorologii anunță: Urmează vreme neobișnuită

Temporar la munte va ninge și, mai ales în zona înaltă a Carpaților Meridionali, se va depune strat nou de zăpadă.

Izolat și trecător precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi și în restul țării.

Luni (18 aprilie) local și temporar vântul va avea intensificări în estul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Vremea la Pitești

Și la Pitești vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul a 9 – 10 grade, iar minimele vor fi cuprinse între 0 și 2 grade.

Cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei de marți și miercuri trecător va ploua slab.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: monitoruldegalati.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3