SMART KIDS 930X122

case

ÎN CIUDA PANDEMIEI, PITEŞTIUL SE EXTINDE / CASE NOI DE VÂNZARE

Noi case răsar de la o zi la alta în locuri unde altădată băteam câmpii, la propriu. Fiecare parcelă este în atenţia afaceriştilor din imobiliare. Zona de vest a Piteştiului este o adevărată oază în acest sens, având suprafeţe de teren care pot fi exploatate cât vezi cu ochii.

Citiți și: Interzis pentru toți proprietarii!

Preţurile caselor sunt atractive dacă le compari cu costul unui apartament într-un bloc nou construit: de la 80.000 şi până la 150.000 de euro, în funcţie de dimensiuni şi finisaje. După ridicarea imobilelor, furnizorii de utilităţi (apă, energie, gaze) vin să facă branşamentele, însă în anumite situaţii noii proprietari au de aşteptat câteva luni ca să beneficieze de aceste servicii.

Străzile sunt asfaltate parţial, iar cetăţenii solicită modernizarea drumurilor care în urmă cu 10 – 15 ani nici nu existau.

Citiți și: Argeș: Sute de tranzacții imobiliare. Ce se caută

S-a lucrat la greu inclusiv în perioada Stării de Urgenţă, construcţiile fiind unul dintre puţinele domenii unde lucrurile s-au mişcat.

Odată cu lansarea programului „Noua Casă”, afaceriştii speră să vândă mai uşor casele.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA