930 x122 grota rece

bacalaureat 2019

ÎNCĂ O MEDIE DE 10 ÎN ARGEȘ LA BACALAUREAT

Încă o medie de 10 în Argeș la Bacalaureat. Astăzi au fost afișate notele finale ale sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2019. În urma rezolvării contestațiilor, încă un elev din județul Argeș a obținut media 10 la examen.

Citiți și: Argeș. Exclusiv. De ce este „generalul” fericit! Declarația zilei!

Alexandru Motoi, elev al Colegiului Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești, specializarea Matematică – Informatică, a obținut punctaj maxim. Elevul a fost notat cu 10 după ce a depus, cu succes, contestație la matematică.

În total, în Argeș în sesiunea iunie-iulie 2019 a Bacalaureatului au fost obținute 8 medii de 10. Amănunte despre elevii care au obținut nota maximă, AICI.

Citiți și: Emoții uriașe pentru părinți și copii. Astăzi se afișează rezultatele la BAC

În urma contestațiilor, potrivit Inspectoratului Școalar Județean, în Argeș situația statistică se prezintă astfel: 884 de note au crescut, 201 au rămas la fel, iar 443 au scăzut. Rata finală de promovare a examenului de Bacalaureat este de 71,89%. Rezultatele finale ale examenului pot fi consultate AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3