SMART KIDS 930X122

Analogue festival

Începe cel mai așteptat festival din Argeș! Recomandările autorităților pentru participanți

Începe cel mai așteptat festival din Argeș! Recomandările autorităților pentru participanți

Citiți și: Managerul care a organizat cel mai tare festival din Arges, anunț colosal!

De astăzi muzica bună va răsuna la Mioveni pentru că începe prima ediție a Analogue Festival.

Pentru a se asigura că totul merge bine și participanții se vor distra așa cum trebuie, efective sporite ale jandarmeriei Argeș va fi prezentă pentru a asigura ordinea publică și protecția petrecăreților.

Citiți și: Analogue, de la vis la realitate!

Structurile Ministerului Afacerilor Interne se vor afla la datorie începând de astăzi pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la Festivalul Analogue, care va avea loc în perioada 2-4 septembrie pe platoul Făget, Mioveni .

Jandarmeria Argeș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la acest eveniment, având în acest sens efective sporite prezente în zona în care are loc festivalul.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, dar și prevenirea și combaterea traficului sau consumului de substanțe interzise.

Participanților la aceste evenimente le recomandăm să evite implicarea în activități sau în acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a acestora, să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine, să respecte indicațiile organizatorilor, dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite cu încredere sprijinul jandarmilor sau polițiștilor prezenți sau să apeleze numărul unic de urgență 112.„, a transmis Jandarmeria Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90