NOR CURIER 930X122

majorare salarii

Incertitudine la Uzina Dacia din Mioveni. Conflict ,,din ce în ce mai iminent”

Incertitudine la Uzina Dacia din Mioveni. Conflict ,,din ce în ce mai iminent”

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

La Uzina Dacia Mioveni s-au purtat discuții privind drepturile salariale, în cadrul ședinței de negocieri de astăzi.

Însă fără nicio propunere din partea administrației față de cea anterioară.

Citiți și: Directoarea de la Evidența Persoanelor, salariu de 13.863 lei

– Starea de incertitudine instaurată în rândul salariaților este neproductivă și ar putea determina declanșarea unui conflict de interese din ce în ce mai iminent;

– Comisia de negociere a SAD rămâne deschisă negocierilor și așteaptă din partea Administrației oferta finală.

Incertitudine la Uzina Dacia din Mioveni. Conflict ,,din ce în ce mai iminent”

– Consiliul Sindicatului Autoturisme Dacia cere salariaților de la Dacia, membrii și nemembri de sindicat, să dea dovadă de determinare și susținere pentru negocierea Contractului Colectiv de Muncă Dacia 2024.

Cererile formulate de Comisia de negociere a SAD sunt pertinente, echilibrate și în conformitate cu munca depusă, creșterea costului vieții și inflația reală din România.

Foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Luminița Mirela Cirstea spune:

    Aici nu merge ca la stat, cu creșteri salariale de până la 20 %pe an, numai la bugetari se iese n stradă, că acolo nu i concediază nimeni, că cei care i conduc, asta le cer:să iasă n stradă să blocheze sistemul, și așa inbuibat de ei!!

  • Traian spune:

    în curând or sa plece și francezii fiindcă se pare ca asta se dorește, și vor plânge toți angajații ca în anii 90 când uzina era în faliment . Țineți-o tot asa cu ” nemultumirile” ca în Turcia sunt doua fabrici Renault în stadiu de 80% de deschidere plus imensa fabrica de la Bursa.

  • Gheorghe Pătrașcu spune:

    Da, Renault și a cam fa cut plinul în România și va cauta alte debusee în sfera ex europeana, vezi Turcia și Maroc unde nivelul salariilor în Maroc e cu mult sub România, unde au și un puternic ajutor din partea statului. Vezi vânzarea către chinezi și arabi a unei părți din acțiuni din Mecanica Dacia unde dacă nu vor fi investiții puternice vom avea mult de pierdut. Din păcate cei care conduc destinele Daciei nu se afla la nivelul celor care au implementat Renault ul în Dacia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90