930 x122 grota rece

amenzi

INCONȘTIENȚĂ: 124 KM/H, CU MERCEDESUL, ÎNTR-UN CARTIER DIN PITEȘTI

Inconștiență din plin, în ultimele zile, pe străzile din Pitești.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Cel mai recent comunicat de presă al IPJ Argeș arată că poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 37 de ani (Marian I. S.), din Pitești, care conducea cu viteză excesivă un autoturism pe bulevardul Frații Golești din municipiul Pitești. S-a întâmplat vineri, 1 mai a.c.

Mercedesul, la volanul căruia se afla, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu 124 de km/h.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002R cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Sub influenţa alcoolului

Cu o zi înainte, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 29 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Calea București în timp ce se afla sub influența alcoolului (0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Conducea fără drept

În aceeași zi, polițiștii Secţiei 1 Pitești au depistat un bărbat de 33 de ani (Gabriel M.) din Mioveni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, în zona Podul Viilor, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3