930×122 CAPRA 5

cnair

Informația zilei despre Rovinietă! Ce s-a întâmplat acum s-a anunțat, oficial!

Informația zilei despre Rovinietă! Ce s-a întâmplat acum s-a anunțat, oficial!

Citiți și: Măsură specială la Vidraru! Totul are loc mâine

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță șoferii că joi emiterea rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR poate fi întreruptă sau îngreunată pentru perioade scurte de timp.

Acest lucru se va întâmpla ca urmare a unor lucrări de update a echipamentelor de comunicații din centrul de date.

Citiți și: Restricții de circulație pe autostradă! Rute ocolitoare

Iată anunțul postat în urmă cu puțin timp:

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că joi, 06.06.2024, în intervalul orar 00:00 – 02:00, ca urmare a unor lucrări de update a echipamentelor de comunicații din centrul de date, emiterea rovinietelor și peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată/întreruptă pentru scurte perioade de timp.

Informația zilei despre Rovinietă! Ce s-a întâmplat acum s-a anunțat, oficial!

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3