930 x122 grota rece

infotrafic

INFOTRAFIC | CUM SE CIRCULĂ PE PRINCIPALELE DRUMURI DIN JUDEŢ

Centru Infotrafic al Poliţiei Române informează cu privire la condiţiile de trafic de pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Carosabilul este umed, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic reduse pe ambele căi.

Citiți și: Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri. Situația în Argeș

Pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu au fost semnalate precipitații mixte pe anumite tronsoane. Carosabilul este umed, vizibilitatea bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

„Pe timp de ceață, dar și în condițiile unui carosabil umed/alunecos, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic”, au transmis poliţiştii.

Citiți și: Poliția a anunțat ce se întâmplă pe drumuri. Mare atenție!

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3