930X122 MAIA

înșelăciune

Înșelătorie majoră făcută de un agent imobiliar. Încasa banii pe comision și chirie, apoi dădea bir cu fugiții

Înșelătorie majoră făcută de un agent imobiliar.

Citiți și: Imaginea Știrilor ProTV, folosită pentru înșelăciuni online

Un bărbat a fost reținut după ce timp de mai bine de un an de zile a păcălit mai multe persoane, creând un prejudiciu de peste jumătate de miliard de lei. Acesta finaliza contracte de închiriere pentru diverse apartamente, iar apoi se făcea nevăzut.

Individul în cauză deținea o agenție imobiliară în județul Teleorman. Teleormăneanul dădea bir cu fugiții imediat după ce încasa banii pe comision și chirie.

Citiți și: Argeș: A păcălit curierul și a ajuns pe mâna Poliției

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările în cadrul mai multor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Alexandria, județul Teleorman.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie 2020-mai 2021, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi oferit spre închiriere diverse apartamente, iar după încheierea contractelor și încasarea sumelor de bani pentru chirie și comision, nu ar mai fi răspuns apelurilor acestora.

Valoarea prejudiciului creat este de aproximativ 60.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: Gazeta Noua

 

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA