930 x122 grota rece

dumitru tudosoiu

INSPECTORATUL ŞCOLAR, DECIZIE DE ULTIM MOMENT

Inspectoratul Şcolar, decizie de ultim momert. Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, condus de Dumitru Tudosoiu (foto), informează că astăzi a avut loc o şedinţă specială a Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în care s-au luat unele decizii importante.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Astfel, „s-a hotărât asigurarea permanenței în toate unitățile de învățământ din județ, monitorizarea evoluției condițiilor climaterice, a stării drumurilor, a asigurării cu energie electrică, a alimentării cu apă și cu agent termic.

În funcție de îndeplinirea acestor condiții, vom analiza toate situațiile punctual și vom decide dacă se impune suspendarea cursurilor în una sau mai multe unități din județ.”

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Imspectoratul precizează că „la acest moment nu sunt constituite elemente care să conducă la suspendarea cursurilor în nicio unitate.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3