Donaris 930 x 122

cearta

CONFLICT PE BULEVARDUL BRĂTIANU DIN PITEŞTI. O FEMEIE ŞI UN TAXIMETRIST S-AU CERTAT PENTRU UN LOC DE PARCARE

UPDATE: S-a confirmat existenţa unui conflict între persoane, în zona menţionată, precum şi aplicarea unor sancţiuni. „A fost vorba de o stare conflictuală care a plecat de la parcarea unui autoturism pe loc necorespunzător. O persoană de sex feminin ar fi parcat pe un loc special destinat taxi-urilor, apoi ar fi avut o stare conflictuală cu un taximetrist. Ulterior, la punerea în mişcare a vehiculului, femeia ar fi atins o altă maşină, motiv pentru care persoanele implicate au fost îndrumate către Biroul Tamponări. Cei doi au fost sancţionaţi cu 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1999 privind normele de convieţuire socială. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, ne-a transmis IPJ Argeş.

Citiți și: Pitești. Ceartă mare într-un apartament. Poliția a fost chemată de urgență

Mai mulţi poliţişti şi jandarmi au intervenit în urmă cu puţin timp pe bulevardul Brătianu din Piteşti, în apropierea staţiei de taxi. Martorii oculari spun că ar fi vorba de o ceartă între două persoane. Vom reveni.

Citiți și: Taximetrist bătut în plină stradă de doi bărbați, tată și fiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3