930 x122 grota rece

taximetrist

TAXIMETRIST DIN PITEŞTI, PRINS CU ITP-UL EXPIRAT

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe Marian M., de 27 de ani, din municipiu, care transporta persoane având valabilitatea inspecţiei tehnice periodice expirată. În plus, s-a stabilit că acesta efectua transport de persoane fără a respecta obligaţia scoaterii din funcţiune a aparatului de taxat şi a înlăturării lampei taxi.

Citiți și: Taximetrist bețiv în trafic: Momentul de-a dreptul stânjenitor când îl prinde Poliția

Şoferul a încercat să se strecoare printre literele de lege, invocând faptul că nu ar face transportul contra cost. Inclusiv pasagerii l-au susţinut în cele spuse. Totuşi, ca să fie credibil, el ar fi trebuit să acopere sau să dea jos lampa TAXI şi să treacă aparatul de taxat pe un mod de pauză.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 1.370 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice şi a Legii 38/2003 privind transportul de persoane în regim taxi, fiind aplicate măsurile complementare de reţinere a certificatului de înmatriculare, respectiv reţinerea autorizaţiei taxi şi a ecusoanelor aferente, în vederea suspendării de către autoritatea emitentă.

Citiți și: Video scandalos! Taximetrist rupt în bătaie de 2 bărbați!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3