930×122 CAPRA 5

reabilitare termică

Investiție de 1 milion de euro pentru o școală din Pitești!

Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” va fi reabilitată termic.

Citiți și: Reabilitare termică gratuită a locuinței pentru consumatorii vulnerabili!

Primarul municipiul Pitești, Cristian Gentea, a anunțat în urmă cu puțin timp că pentru acest proiect a obținut finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de euro.

Am semnat astăzi, 17 martie 2023, cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul pentru optimizare energetică: anvelopare clădire, sisteme alternative de producere a energiei, sisteme de încălzire și furnizare apă caldă, iluminat, într-un management integrat.

Citiți și: Doi piteşteni au dat ţeapă mai multor locatari, minţindu-i că reabilitează blocurile

Proiectul <Reabilitare termică Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”>, în cadrul „Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ”, are valoare totală de 5.464.917,35 lei inclusiv T.V.A., reprezentând 90% cheltuieli eligibile și 10% cheltuieli din bugetul municipiului, aprobate de Consiliul Local.”, a transmis Cristian Gentea.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90