930×122 CAPRA 5

amenda

AMENDĂ ÎN „TUDOR VLADIMIRESCU” PENTRU LUCRĂRI DE ANVELOPARE TERMICĂ

În condițiile în care Primăria nu a investit bani în astfel de proiecte, fiecare asociație de proprietari din Pitești, ba uneori chiar fiecare proprietar în parte a făcut pe propria sa cheltuială anveloparea termică a blocului, respectiv a locuinței. Pe propria cheltuială, dar și după bunul său plac. Au rezultat, pe de-o parte, „sorcovizarea” orașului, iar pe de alta, în unele cazuri, muncă la negru sau alte probleme care țin de legislația în domeniu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

O asemenea situație a fost depistată de o echipă formată din inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș și polițiști de la Secția 4: un piteștean în vârstă de 57 de ani a angajat trei muncitori pentru lucrări de reabilitare termică a unui bloc din cartierul „Tudor Vladimirescu” fără a respecta legislația muncii.

Piteșteanul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3