EcoMoto 930×122

bani modernizare drumuri

Investiție majoră de 77 mil. € pentru transformarea unui drum!

Investiție majoră de 77 mil. € pentru transformarea unui drum!

Citiți și: „PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș”

În urmă cu puțin timp, în sala mare a Consiliului Județean Argeș s-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea drumului DJ 679.

Citiți și: Mioveni: Aurel Costache: O campanie electorală corectă și transparentă

Lucrările se vor întinde pe o lungime de 47,67- de km ce tranzitează zonele:

– Păduroiu (DN67B) – Lipia – Popești – Lunca Corbului – Pădureți – Ciești – Fâlfani – Cotmeana – Malu – Bârla – Lim. Jud. Olt.

Valoarea contractului este de 77 milioane de euro, obținuți din fonduri europene, din care 65 milioane euro fonduri nerambursabile.

Investiție majoră de 77 mil. € pentru transformarea unui drum!

De precizat este că această sumă este maxima oferită de Uniunea Europeană pentru reabilitarea și modernizarea unui drum.

Este vorba despre un proiect amplu, cu cel mai mare contract semnat din istoria ADR Sud-Muntenia, potrivit declarației lui Liviu Mușat, director general ADR, care va avea un mare impact asupra dezvoltării regionale Sud-Muntenia.

Conferința de presă poate fi urmărită LIVE, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3