930 pe 122 COSTACHE

ion georgescu

Ion Georgescu: „De afectat, nu va fi doar Mioveniul, ci și județul Argeș”

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a făcut primele declarații cu privire la programul inițiat de Dacia prin care angajații sunt plătiți dacă vor să plece din Uzină. Programul prevede încetarea contractelor de muncă prin acordul ambelor părți, angajat și angajator.

Citiți și: Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

Așa cum am văzut explicațiile, periodic, la câțiva ani de zile, au asemenea proiecte: mulți spun pentru întinerirea forței de muncă, alții spun de venirea în sprijinul persoanelor care sunt înregistrate medical cu diferite boli sau de venirea în sprijinul celor care mai au câteva luni de zile până la pensie. Cred că există o parte bună și mai puțin bună a lucrurilor. (…)

De afectat nu va fi afectat numai orașul Mioveni, eu zic că va fi afectat județul Argeș. Principalul este că nu-i obligă (n.r. pe angajați să plece).”, a declarat Ion Georgescu.

Citiți și: Breaking. EXCLUSIV. Se măresc tichetele la Dacia!

Video cu declarația completă a primarului, AICI ⬇️

 

Și liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu, a făcut primele declarații despre această decizie care îi are în vizor pe angajați. „Singurul regret al nostru ca sindicat este că se reduc unele posturi și locuri de muncă.” a spus acesta, printre altele. Subiectul pe larg, AICI – Lider sindical Dacia, despre plecările din Uzină: „S-ar putea să aibă un excedent de personal”

gic.ro

Comentarii

2 comentarii

  • Bau bau spune:

    Domnul primar ne amenință sau ne motivează?… nu – mi pot da seama. Vrea sa ne liniștească sau sa ne sperie?

  • Oana spune:

    Francezii vor sa vanda uzina Dacia pt că vine războiul . O sa fie o saracie in județul Argeș că niciodată

570 pe 90 Costache