New Profesional Consult 930 x 122

uzina dacia

Lider sindical Dacia, despre plecările din Uzină: „S-ar putea să aibă un excedent de personal”

Liderul Sindicatului Dacia, Viorel Ungureanu, face primele declarații despre programul de încetare a contractelor de muncă prin acordul părților.

Citiți și: Exclusiv. Negocieri de ultim moment la Dacia! Ce se întâmplă cu salariile

Concret, angajații care vor să plece din Uzina Dacia vor beneficia de anumite sume de bani în funcție de vechimea pe care o au în societățile Grupului Renault.

Începând din 1 iulie 2022 vor avea loc aceste plecări. Angajații vor trebui să depună o cerere și ulterior să li se aprobe din partea conducerii. Subiectul pe larg, AICI: Dacia oferă bani mulți angajaților pentru a pleca din Uzină!

Citiți și: LIVE!! A început! Oamenii au ieșit în stradă!

Video – Viorel Ungureanu, Liderul Sindicatului Dacia

Este un program de voluntariat ca să stimuleze plecările voluntare din Dacia. Este decizia lor (n.r. angajaților) unanimă prin voluntariat. Compania urmărește prin acest demers să crească competitivitatea în cadrul întreprinderii. S-ar putea să aibă un excedent de personal care, odată cu scăderea de volume, să se reașeze pe numărul de posturi corespunzătoare, făcând o situație între numărul de salariați și numărul de posturi. (…)

Singurul regret al nostru ca sindicat este că se reduc unele posturi și locuri de muncă, dar impact social nu există, nu este generat de aceste plecări voluntare, fiind voința oamenilor dacă vor face acest lucru. Pe cealaltă parte, Renault a hotărât ca să angajeze circa 500 de oameni în diferite zone în care au nevoie pentru a crește competitivitatea în cadrul întreprinderii și a alinia competențele la noile cerințe din industria auto. Vor face acest lucru.”

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bau bau spune:

    Da, da, vor angaja, pentru motoarele termine :-)))). O sa tragem cu arcul după șobolani…. Just wait for it

570 X 90 CUMPANA 3