930X122 MAIA

Analogue festival

Irina Rimes, unul dintre cei mai populari artiști din România, pe scena ANALOGUE Festival

Frumoasa și celebra cântăreață Irina Rimes va urca pe scena ANALOGUE Festival.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

„Este o cântăreață pop recunoscută la nivel internațional și unul dintre cei mai populari artiști din România și ni se va alătura la prima ediție a Festivalului Analogue.

Fă cunoștință cu Irina Rimes și trupa ei, live pe Platoul Făget Mioveni, în perioada 2-4 septembrie.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Dacă nu ți-ai luat deja biletul, îl poți cumpăra acum: https://bit.ly/Eventim_AnalogueFest”, este mesajul transmis de către organizatori.

Irina Rimes a devenit cunoscută după ce a apărut ca finalist în show-ul de talente din Moldova – „Fabrica de staruri”, în anul 2012.

Și-a lansat cariera muzicală în România cu single-ul „Visele”, care a petrecut luni de zile în fruntea topurilor muzicale din România.

Irina a lansat trei albume până în 2020: „ Despre el ”, „ Cosmos ” și „ Pastila ”.

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90