930×122 CAPRA 5

jandarmeria argeș

JANDARMERIA ARGEȘ, ANUNȚ PENTRU TOȚI CETĂȚENII

În acest sfârșit de săptămână, peste 150 de jandarmi argeșeni se vor afla în stradă, pentru prevenirea faptelor antisociale, precum și supravegherea respectării, de către cetățeni a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars-CoV 2.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

„Scopul acțiunilor este ca argeșenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că acestea vor desfășura și în perioada următoare activităţi de verificare și instruire cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Reamintim pe această cale de prevederile Hotărârii C.J.S.U. Argeș nr. 48 din 19.10.2020 care interzic organizarea și desfășurarea în spații deschise a evenimentelor Focul lui Sumedru sau Halloween, și altele de acest gen care presupun aglomerări de persoane.
Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.

Pentru protejarea dumneavoastră și a celor dragi, Jandarmeria vă recomandă respectarea măsurilor de protecție sanitară și de distanțare fizică”, a transmis Jandarmeria Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Popescu spune:

    Cei care au astm bronsic stiu ca pe baza adeverintei medicale nu pot fi obligati si cu atat mai putin sanctionati pt ca nu poarta masca in spati deschise.Cand faceti asemenea anunturi de ce nu spuneti si de persoanele care sufera de boli cronice de plamani? Ca acestia nu sunt obligati sa poarte masca deiarece saturatia plamanilor lor este de 50-70 la suta si ii sufoca.Ca sa inteleaga cei ce poarta si sa stie ca acestia sunt cazuri speciale.Am intalnit destui retarzi care faceau comentarii in necunostinta de cauza oricum nivelul de intelegere al romanilor vis-a -vis de persoanele cu probleme de sanatate sau dizabilitati este 0.

  • Ionut spune:

    Bai fraților dao in masa lăsați-le dreacu de boli voi nu mai
    Știți cum sa luați bani mai mulți si obligați oameni
    Sa stea acasă fără salari si fara niciun bani oameni acceia
    Cu ce osa își întrețină familia mai lăsați-o drq de vrăjeală
    Am înțeles este un virus dar ne-am dat si noi seama ca ati cam exagerat cu morti lăsați-o drq de vrăjeală are dreptate lumea cand pleacă în tari străine din cauza voastră ca le luați bani la oameni mai buni sunt străini decat voi vai de capul vostru darar Dumnezeu sa muriți astia care minte sa facă bani pe spatele nostru Dumnezeu e sus și osa va vada osa vedeți ca voi osa muriți ca faceți un lucru rau cu corona covid 19 si mai ales acum sorcova mai lăsați-o drq de vrăjeală

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90