EcoMoto 930×122

jandarmeria argeș

Jandarmeria Argeş are un nou inspector şef. Col. Toma Cezar, desemnat chiar de ziua instituţiei

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeş a fost marcată ziua Jandarmeriei Române. Se împlinesc 172 de ani de când instituția a luat ființă.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

În cadrul festivității, jandarmii care s-au remarcat în activitate au fost recompensați de către colonel Toma Marius-Cezar, desemnat inspector șef al I.J.J. Argeș.

3 ofițeri și 16 subofițeri au fost avansați în gradul militar următor înaintea expirării stagiului minim, 2 ofițeri și 7 subofițeri au primit diplome de merit pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor, iar 19 ofițeri și 107 subofițeri au fost recompensați cu mulțumiri.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

De asemenea, invitații au primit plachete aniversare și diplome de excelență, în semn de recunoaștere a bunelor relații instituționale.

”Recunoștința noastră deplină se adresează tuturor jandarmilor argeșeni care contribuie prin sacrificiile personale la siguranța cetățenilor și comunităților din Argeș, la protecția proprietății publice și private. În aceste timpuri dificile este necesar să adresăm un gând bun familiilor și celor care îi așteaptă acasă pe colegii noștri, sperând ca la finalul zilei totul să fie bine”, a fost mesajul transmis de către colonel Toma Marius-Cezar, desemnat inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Gresiti, dragilor, de cativa ani incoace ziua jandarmilor se sarbatoreste pe 10 august, ziua cand aceasta „arma” si-a aratat adevarata misiune pe care o indeplineste, aceea de a bate si a gaza la ordin politic cetateni pasnici aflati la un protest. Sustin desfiintarea Jandarmeriei, lucru foarte simplu de facut. Nu e nevoie de o „armata” paralela destinata strict reprimarii propriului popor.

  • Apostol spune:

    Cine își face publicitate prin mijloacele de informare ajunge sa fie avansați în grade ,funcții, recompensați,pe când abuzurile și incompetenta unora este acoperita cu astfel de știri.Lasati vrăjeală și abureala,lăsați angajările pe pile,nepotismul
    ,faceți ceva ca omul sa se uite cu stima și respect la voi nu sa va înjure în gând sau sa se uite cu ura.Oricum MAI este decăzut din toate punctele de vedere în fata populației,cu excepția unor persoane sau structuri care își fac treaba.

  • sanda spune:

    Care dracu timpuri dificile ? Alo domnu ofiter, razboiu nu e in Romania, e in Ukraina. Pana una alta la noi e pace si voi va luati salariile cam degeaba, nu inteleg ce activitati desfasurati sa va meritati salariile babane de bugetari si pensiile alea speciale.

  • Gigi berloge spune:

    La ora actualã, jandarmeria=poliția comunitara….chiar mai rãu ! La gradul de culturã sunt cam egali, dar jandarmii mai bat si oameni fara apãrare, femei ,copii…(cam de la 10 august pînã in prezent ) Dupã mine ar trebui desființate , ambele !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90