930×122 CAPRA 5

autospecială

JANDARMERIA ARGEȘEANĂ ÎȘI ETALEAZĂ FORȚA. NOI DOTĂRI

Jandarmeria argeșeană își etalează forța. Noi dotări.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Jandarmeria Argeș deține, din decembrie anul trecut, o autospecială unică în dotarea Jandarmeriei Române. Achiziționată la sfârșitul lui 2018 cu fonduri de la Ministerul Afacerilor Interne, autospeciala (un centru de comunicații mobil VW Transporter T6) va fi operațională începând de mâine, 8 martie 2019.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei argeșene, Flavius Tănase, prima misiune la care va participa și această autospecială va fi sâmbătă, 9 martie 2019, în municipiul Curtea de Argeș: așezarea în noua Necropolă Regală a osemintelor Regelui Carol al II-lea (aduse în februarie 2003 din Portugalia) alături de osemintele fiului său, Regele Mihai.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Tot din decembrie 2018, jandarmii argeșeni au la dispoziție și o Dacia Duster cu grilaje, folosită în special la misiunile de asigurare și restabilire a ordinii publice. Autospeciala a fost deja folosită în misiuni.

Conducerea Jandarmeriei Argeș le-a prezentat astăzi jurnaliștilor cele două autospeciale, înainte ca în sediul instituției să fie organizată o conferință de presă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90