930 x122 grota rece

biblia

BIBLIILE DIN SĂLILE DE JUDECATĂ, SCHIMBATE

Bibliile din sălile de judecată, schimbate. Patriarhia Română a notificat Ministerului Justiției intenția de a oferi gratuit fiecărei instanțe de judecată din România (în funcție de numărul sălilor de judecată) exemplare din “Biblia – ediția omagială 100 de ani de la Marea Unire”, necesare pentru buna desfășurare a actului de justiție.

Citiți și: Se va întâmpla și asta! Un ministru va ajunge la penitenciar!

“Dată fiind importanța pe care practica depunerii jurământului o are în materie procedurală (civilă și penală), ținând cont de reglementarea legală în codurile de procedură a existenței în sălile de judecată a Bibliei (Sfintei Scripturi) și având în vedere faptul că anumite exemplare ale Bibliei care se găsesc în prezent în sălile de judecată ale instanțelor sunt deteriorate (întrebuințarea acestora făcându-se cu dificultate), Ministerul Justiției a sprijinit demersul Patriarhiei Române, notificând instanțele de judecată”, informează ministerul condus de Tudorel Toader.

Exemplarele vor fi transmise în perioada următoare către fiecare instanță de judecată (pentru fiecare sală de judecată), cu proces verbal de predare-primire, prin intermediul serviciului distribuție al Tipografiei Cărților Bisericești a Patriarhiei Române. (Foto: Sală de judecată de la Curtea de Apel Pitești) 

Citiți și: Și-a dat pantalonii jos în sala de judecată

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3