930×122 CAPRA 5

liviu stancu

LIVIU STANCU, PRIMUL MESAJ PUBLIC DUPĂ NUMIREA SA CA SECRETAR DE STAT

În această dimineață Liviu Stancu a adresat primul său mesaj public după numirea, zilele trecute, în funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției. A făcut-o printr-o postare pe contul lui de Facebook, pentru toți cei care l-au felicitat și i-au urat succes.

Citiți și: Se va întâmpla și asta! Un ministru va ajunge la penitenciar!

„Mulțumesc pentru gândurile bune ce mi-au fost adresate! O să încerc să nu dezamăgesc! Totodată, îi felicit pe cei ce au înțeles că accesul la JUSTIȚIE se face numai prin ușa din față (…)! Deocamdată, măcar să înțelegem ce înseamnă demnitatea, mâine, poate, vom purcede și la a o respecta!”, scrie proaspătul secretar de stat.

În vârstă de 46 de ani, absolvent al Facultății de Drept din Capitală, Stancu este un cunoscut avocat din Pitești, lucrând în cadrul casei de avocatură „Liviu Stancu & asociații”. A activat în trecut în Partidul Național Liberal, formațiune politică în activitatea căreia nu s-a mai implicat, însă, de o bună bucată de vreme încoace. Nu PNL l-a propus, însă, pentru funcția de secretar de stat. Avocatul s-a descurcat pe cont propriu, fără a fi avut sprijinul politic al vreunui partid din Argeș. (Foto: Facebook Liviu Stancu)

Citiți și: LIVIU STANCU: CAMPANIA PRO ROMÂNIA A PRODUS REZULTATE CHIAR ÎNAINTE DE ALEGERI!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Arpechimistul spune:

    omv-petrom l-a propulsat ca secretar de stat la ministerul justitiei,”prietenii” stiu de ce domnul consul al shpritzurilor si sifoneriilor austriece nu a fost propulsat de PNL,dar v-a fi MAZILIT de PSD si asta chiar foarte rapid,punkt

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90