New Profesional Consult 930 x 122

liviu stancu

VIDEO: LIVIU STANCU, CANDIDATUL PRO ROMÂNIA LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL PITEȘTIULUI, DESPRE PARCURILE SUFOCATE DE BETOANE

Candidatul PRO ROMÂNIA la funcția de primar al Piteștiului și echipa sa s-au consultat nu doar cu specialiști în diverse domenii, ci și cu locuitori ai municipiului, pentru a identifica soluțiile ce trebuie adoptate, astfel încât Piteștiul să arate ca un oraș în care să-ți facă într-adevăr plăcere să locuiești.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Una dintre problemele identificate este sufocarea orașului cu betoane. Parcul dintre Colegiul Național I.C Brătianu și Teatrul Alexandru Davila este unul dintre exemplele care cer o intervenție urgentă.

O spun chiar piteștenii care au văzut cum zona de agrement a trecut de la o mini-grădină botanică, cum era în urmă cu ceva vreme, la ciment și pavele pe alei impracticabile (VIDEO).

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

 

În baza unor astfel de discuții a rezultat și varianta finală a PROGRAMULUI DE GUVERNARE MUNICIPALĂ propus de Liviu Stancu și PRO ROMÂNIA.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90