New Profesional Consult 930 x 122

liviu stancu

AVOCATUL LIVIU STANCU: „CINE AMENDEAZĂ PREFECTURA PENTRU NERESPECTAREA REGULILOR?”

Cunoscutul avocat Liviu Stancu, cel care, săptămâna trecută, a redactat și înaintat autorităților publice locale din Pitești și celor județene Protestul PRO România cu privire la lipsa de reacție a acestora față de cozile interminabile pe care le-am văzut în ultimele zile la punctele de depunere a documentelor aferente noii taxe de salubrizare, condamnă iar impasibilitatea decidenților față de pericolul contaminării cu noul coronavirus pe care-l reprezintă ghișeele supraaglomerate ale mai multor instituții publice din județ.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

„Prefectura e un concurent constant al Primăriei Pitești la întreținerea surselor de contaminare”

Avocatul reitereză semnalul de alarmă tras în urmă cu o săptămână.

Citiți și: SONDAJ: PRO ROMÂNIA AJUNGE LA APROAPE 10% INTENȚIE DE VOT, CU O SĂPTĂMÂNĂ ȊNAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE

„Cine amendează Prefectura? Sperăm să încep săptămâna într-un ton optimist. Sunt obligat însă să remarc și astăzi, la prima oră a dimineții, că Prefectura Argeșului e un concurent constant al Primăriei Pitești la întreținerea surselor de contaminare. În timp ce Argeșul a intrat în topul național Covid, ghișeele serviciilor publice ale Prefecturii arată cam așa (vezi foto). Chiar nu se pot realiza programări care să determine o prezență mai redusă? Cine asigură respectarea normelor de distanțare socială? Dar de amendat, cine amendează Prefectura pentru nerespectarea regulilor?”, a scris, astăzi, pe pagina sa de Facebook, Liviu Stancu (PRO România).

„Chiar nu e nimeni în stare să termine odată cu aglomerările de la ghișee?!”

Contactat de ePitești.ro, avocatul Liviu Stancu și-a argumentat  atitudinea:

„Cum credeți că m-am simțit când, după ce-l văd aseară pe domnul Tătaru spunând că Argeșul este printre județele cu cea mai mare creștere de imbolnăviri, când toată săptămâna Prefectura a anunțat controale și amenzi, dimineată, în drum spre birou, dau cu ochii de îmbulzeală de la ghișeele aceleiași Prefecturi. Chiar nu e nimeni în stare să termine odată cu aglomerările de la ghișee?!”.

Amănunte despre protestul PRO România, AICI.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 pe 90 Costache