NOR CURIER 930X122

liviu stancu

AVOCATUL LIVIU STANCU: „CINE AMENDEAZĂ PREFECTURA PENTRU NERESPECTAREA REGULILOR?”

Cunoscutul avocat Liviu Stancu, cel care, săptămâna trecută, a redactat și înaintat autorităților publice locale din Pitești și celor județene Protestul PRO România cu privire la lipsa de reacție a acestora față de cozile interminabile pe care le-am văzut în ultimele zile la punctele de depunere a documentelor aferente noii taxe de salubrizare, condamnă iar impasibilitatea decidenților față de pericolul contaminării cu noul coronavirus pe care-l reprezintă ghișeele supraaglomerate ale mai multor instituții publice din județ.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Prefectura e un concurent constant al Primăriei Pitești la întreținerea surselor de contaminare”

Avocatul reitereză semnalul de alarmă tras în urmă cu o săptămână.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

„Cine amendează Prefectura? Sperăm să încep săptămâna într-un ton optimist. Sunt obligat însă să remarc și astăzi, la prima oră a dimineții, că Prefectura Argeșului e un concurent constant al Primăriei Pitești la întreținerea surselor de contaminare. În timp ce Argeșul a intrat în topul național Covid, ghișeele serviciilor publice ale Prefecturii arată cam așa (vezi foto). Chiar nu se pot realiza programări care să determine o prezență mai redusă? Cine asigură respectarea normelor de distanțare socială? Dar de amendat, cine amendează Prefectura pentru nerespectarea regulilor?”, a scris, astăzi, pe pagina sa de Facebook, Liviu Stancu (PRO România).

„Chiar nu e nimeni în stare să termine odată cu aglomerările de la ghișee?!”

Contactat de ePitești.ro, avocatul Liviu Stancu și-a argumentat  atitudinea:

„Cum credeți că m-am simțit când, după ce-l văd aseară pe domnul Tătaru spunând că Argeșul este printre județele cu cea mai mare creștere de imbolnăviri, când toată săptămâna Prefectura a anunțat controale și amenzi, dimineată, în drum spre birou, dau cu ochii de îmbulzeală de la ghișeele aceleiași Prefecturi. Chiar nu e nimeni în stare să termine odată cu aglomerările de la ghișee?!”.

Amănunte despre protestul PRO România, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90