EcoMoto 930×122

liviu stancu

VIDEO: LIVIU STANCU VINE CU SOLUȚIA PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI LA GHIȘEE

Interesat de pulsul orașului și, mai exact, de găsirea unor soluții pentru problemele piteștenilor, candidatul PRO România la funcția de primar al Piteștiului, avocatul Liviu Stancu, intră zilnic în legătură cu piteștenii prinși în hățișurile birocrației locale.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

 

Cozile la ghișeele Primăriei Pitești reprezintă unul dintre subiectele asupra cărora fostul secretar de stat s-a mai aplecat și în alte rânduri.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Liviu Stancu arată ca ideea PNL de a înființa un ghișeu unic este greșită, soluția fiind contactul cu Primăria prin intermediul calculatorului. Fără a-i uita pe cei ce nu folosesc calculatorul, Liviu Stancu propune ca aceste persoane sa se adreseze asociațiilor de proprietari care, după ce colectează documentele, le transmit către municipalitate.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90