NOR CURIER 930X122

liviu stancu

LIVIU STANCU, COMENTARII INTERESANTE DESPRE APOSTOLICEANU ȘI GENTEA

Liviu Stancu, candidatul PRO România la funcția de primar al Piteștiului, il acuză pe contracandidatul său liberal, Sorin Apstoliceanu, fost social-democrat și actual viceprimar al Piteștiului, de manipulare ieftină.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Trebuie să recunoastem că dl. Apostoliceanu are cel mai sincer clip electoral al momentului. În calitate de edil încă în funcție la PITESTI, domnia sa laudă marile realizări ale administratiei locale din … ORADEA, ARAD, TIMISOARA etc. De oriunde, mai puțin din orașul lui, PITESTIUL, pe care îl păstorește de patru ani în tandem cu dl. Ionică. O manipulare IEFTINĂ prin care dl.Apostoliceanu – COMPLICE LA DEZASTRU – invocă orașele civilizate în speranța că poate acoperi propriile eșecuri.
Perfect de acord cu optimismul din finalul clipul domniei sale. Într-adevăr „SE POATE SI LA PITESTI!”, dar cu PRO ROMANIA și Liviu STANCU , desigur!”, a scris Liviu Stancu într-o pledoarie concisă pe Facebook.

„Parcă ar fi mers totuși un slogan mai puțin comunistoid”

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

În stilu-i subtil caracteristic, avocatul Liviu Stancu arată și cât de neinspirată e abordarea electorală a lui Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești.

„Anunțând <<… o nouă epocă în viața municipiului nostru drag>> (parcă ar fi mers totuși un slogan mai puțin comunistoid), dl. Gentea ne spune că va face din ”PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI” importând din Capitală „nivelul de trai, salarizarea, deschiderea spre Europa” samd .
Fiind unul dintre cei ce frecventează Bucurestiul mai des decât aș dori, îl asigur pe noul candidat la Primărie că, imediat ce termin treaba fug repede acasă, la PITESTI. Aglomeratia, poluarea, isteria traficului Capitalei, miasmele gunoaielor, mai pe românește – balamucul bucureștean – fac țăndări nivelul de trai pe care domnia-sa îl dorește a fi importat și la Pitesti.


Dacă totusi trăim în <<cea mai frumoasă localitate din lume>> cum mentionează dl. Gentea în mesajul său, nu știu de ce ar trebui să ne pierdem identitatea transformându-ne în replica mai mică a unei Capitale în permanentă criză.


Ne împiedică cineva să dăm lecții Bucurestiului la capitolul nivel de trai transformând Piteștiul într-un oraș-parc plin de vegetație, în care curățenia si siguranța populației ar fi exemplare? Ne împiedică cineva să ne refacem economia locală? Ne trebuie exemplul Bucurestiului să ne conectăm internațional?


Să fim sinceri, singurul lucru care ne trebuie cu adevărat este o administrație inteligentă și necoruptă, făcută de profesioniști, capabilă să scoată orașul din subdezvoltarea în care l-a aruncat o succesiune mult prea lungă de primari PSD. Mie îmi sună mai bine varianta asta!”, a  mai spus candidatul PRO România într-o altă postare pe Facebook.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3