SMART KIDS 930X122

liviu stancu

LIVIU STANCU, DESPRE CE LE-A ASCUNS PRIMĂRIA PITEȘTENILOR

Candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Pitești, cunoscutul avocat Liviu Stancu, arată cum Primăria, prin cei care o conduc, a ținut secret faptul că o serie de intervenții la apartamentele piteștenilor – de la anvelopare termică, până la montare termopane – se puteau face cu fonduri europene, lăsându-i pe oameni să scoată din buzunare bani grei pentru respectivele lucrări.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Ani de zile, Primăria Pitești nici n-a vrut să audă de acest lucru. Echipa Apostoliceanu – Ionică și șeful lor de la partid, Cristian Gentea, au ținut secret că schimbările în apartamentele noastre se puteau face cu fonduri europene, cu cheltuieli mult mai mici, fără ca populația să fie găurită la buzunar”, spune Liviu Stancu.

Programul PRO ROMÂNIA de guvernare municipală „ÎMPREUNĂ PENTRU PITEȘTI” vă stă la dispoziție pentru comentarii. Îl găsiti pe site-ul: https://liviustancu.ro.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3