930 x122 grota rece

cod

detinut1

NOUL COD PENAL A ADUS LIBERTATE ȘI LA PENITENCIARUL COLIBAȘI

Având în vedere intrarea în vigoare, pe 1 februarie, a noului Cod Penal, care prevede reducerea anumitor pedepse, la Penitenciarul Colibaşi s-a constituit o comisie mixtă, formată dintr-un judecător, un procuror şi personal administrativ, pentru analizarea incidenţei noilor prevederi.

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

Comisia a avut sarcina să evalueze incidenţa legii penale mai favorabile în cazul tuturor persoanelor aflate în executarea pedepselor privative de libertate din perspectiva noilor reglementări penale şi procesual penale.

Ca urmare a analizei, instanţa de judecată a dispus sâmbătă punerea în libertate a unei singure persoane aflate în custodia Penitenciarului Colibaşi ca urmare a punerii în aplicare a prevederilor din noul Cod Penal şi ale noului Cod de Procedură Penală, informează conducerea penitenciarului din Mioveni.

Citiți și: Argeș. Deținuți de la Penitenciarul Mioveni, „liberi” pe stradă

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90