930 x122 grota rece

detinuti

Schimbare majoră! Deținuții freamătă!

Schimbare majoră! Deținuții freamătă!

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

Pe lângă cei condamnați definitiv, care acum au acest drept, și persoanele arestate preventiv în cursul judecății vor putea beneficia de vizite intime, potrivit unei legi apărute în Monitorul Oficial.

De asemenea, noua lege stabilește și ce condiții trebuie să îndeplinească cei arestați preventiv pentru a putea beneficia de vizite intime.

Citiți și: Angajații din penitenciare protestează. Consideră că ar câștiga prea puțin!

În esență, potrivit noii legi, pe lângă persoanele condamnate definitiv, ce sunt repartizate într-un regim de executare a pedepselor privative de libertate, de vizită intimă vor putea beneficia și cele arestate preventiv în cursul judecății.

Schimbare majoră! Deținuții freamătă!

Pentru acordarea vizitei intime, partenerii trebuie să fi avut o relație similară relațiilor stabilite între soți anterior datei primirii în penitenciar.

Existența relației de parteneriat se dovedește prin declarație pe propria răspundere, autentificată de notar.

Totodată, directorul unui penitenciar poate aproba vizite intime între persoane condamnate.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90