NOR CURIER 930X122

detinuti

DEŢINUŢII PARTICIPĂ LA OLIMPIADĂ

„Olimpiada deţinuţilor”, la Penitenciarul Colibaşi.

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

Vineri, 21 octombrie 2016, se vor desfăşura la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni întrecerile sportive organizate în cadrul celei de a treia „Olimpiadă a deţinuţilor”.

La eveniment şi-au anunţat participarea peste 100 de deţinuţi din penitenciarele Bucureşti-Jilava, Bucureşti-Rahova, Colibaşi, Craiova, Drobeta Turnu-Severin, Focşani, Găeşti, Mărgineni, Ploieşti, Târgu-Jiu, Timişoara şi Centrul de detenţie Craiova.
Activitatea este organizată de Penitenciarul Colibaşi în parteneriat cu Clubul Sportiv Dacia Mioveni, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Clubul Sportiv Dacia 2012 Mioveni, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, Centrul Cultural Mioveni şi Asociaţia Sfinţii Spiridon şi Irina.
Participanţii se vor întrece, începând cu ora 9 în competiţii de fotbal, tenis de masă și darts.
În paralel, va fi prezentată o expoziţie cu obiecte confecţionate de deţinuţi în cadrul atelierelor ocupaţionale din trei unităţi penitenciare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90