930 x122 grota rece

nicolescu

EXCLUSIV! DECIZIE ÎN DOSARUL LUI NICOLESCU!

Înalta Curte de Casaţie și Justiție a analizat astăzi recursul înaintat de Constantin Nicolescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, în dosarul în care este acuzat de DNA că a accesat ilegal fonduri europene.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Multă lume se aştepta ca azi judecătorii să decidă trimiterea la închisoare a lui Nicolescu, „mazilit” recent de la conducerea Consiliului ca urmare a unui conflict de interese constatat de ANI şi validat de aceeaşi Curte Supremă. Nu s-a întâmplat, însă, acest lucru. În schimb, magistrații au hotărât să amâne judecarea cauzei pentru data de 24 martie. Atunci ar putea fi dat un verdict în dosarul în care Constantin Nicolescu este acuzat că ar fi accesat ilegal bani europeni pentru reabilitarea a 4 unități școlare din Argeș. Amintim că în acest dosar pe 11 noiembrie anul trecut Curtea de Apel București l-a condamnat pe Nicolescu la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Tot astăzi, dar după-amiază, este termen şi în dosarul „Căteasca”, dosar care îl vizează tot pe Constantin Nicolescu. Procesul se află, însă, abia la început.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90