New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

La Mioveni se dă startul sărbătorilor de iarnă!

La Mioveni se dă startul sărbătorilor de iarnă!

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

În ajun de Moș Nicolae, spiritul sărbătorilor de iarnă prinde viață în orașul Mioveni, unde luminile festive vor transforma atmosfera într-o poveste de iarnă desprinsă din basme.

Citește și: Alertă! Cutremur semnificativ în România

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

An de an, tradiția strălucește în Mioveni, iar angajații Serviciilor Edilitare pentru Comunitate Mioveni au depus eforturi remarcabile pentru a aduce magia sărbătorilor în fiecare colț al orașului.

Citește și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

Cu nerăbdare și entuziasm, miovenenii sunt invitați să se adune în Centrul Civic, acolo unde, în seara de 5 decembrie, de la ora 18:00, va avea loc ceremonia aprinderii iluminatului festiv.

Primăria Mioveni informează:

La Mioveni se dă startul sărbătorilor de iarnă!

,,Iluminatul public festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi aprins în Ajun de Sf. Nicolae, marți, 5 decembrie, de la ora 18:00.

Ca în fiecare an, angajații Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au depus eforturi suplimentare pentru ca noi să ne bucurăm de un orășel de poveste.

Citește și: Avertizare pentru părinți! Pericol pentru copii în magazine

Locuitorii oraşului sunt așteptați în centrul civic la bradul de Crăciun, pentru a se bucura de spectacolul de lumini.”, anunță municipalitatea.

Foto articol: Facebook

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3