EcoMoto 930×122

amenda

Lăsat fără mașina din care a aruncat gunoaie la marginea drumului! Plus amendă uriașă!

Lăsat fără mașina din care a aruncat gunoaie la marginea drumului! Plus amendă uriașă!

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Un șofer din Mehedinți va primi o amendă între 10.000 și 20.000 de lei pentru că a aruncat gunoaie pe câmp, la marginea drumului, anunță ziare.com.

Bărbatul a fost prins de comisarii de mediu cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Ieri 5 octombrie, pe raza judeţului Mehedinţi, şoferului unei autoutilitare plină cu deşeuri şi-a abandonat ilegal încărcătura crezând că nu-l vede nimeni.

Nu a fost însă aşa”, au anunțat reprezentanții Gărzii de Mediu pe pagina de Facebook.

Individul a fost prins în două ore după ce polițiștii au verificat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din Mehedinți.

Mașina bărbatului a fost urmărită pas cu pas până în momentul în care a descărcat gunoaiele la margine de drum.

Comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean Mehedinţi al Gărzii Naţionale de Mediu au constituit o echipă de lucru împreuna cu Poliția și, în circa două ore, au reușit identificarea autoturismului în trafic cu ajutorul camerelor de supraveghere.

A urmat foarte repede şi identificarea contravenientului”, arată sursa citată.

Pentru abandonarea ilegală a deşeurilor în spaţii neautorizate, va fi sancţionat conform legii cu amendă de la 10.000 la 20.000 lei precum şi confiscarea vehiculului folosit.

În plus ridicarea deşeurilor, curățarea terenului și eliminarea acestora conform legislației în vigoare, se va face tot pe cheltuiala contravenientului, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu.

Foto principală: Descriptiv (Antena 3)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Razvan spune:

    Ce bine a fi sa se inmulteasca aceste camere…poate asa ar fi si Romania mai curata. Felicitari garzii de mediu!

  • Constantin spune:

    Numai ca în Iasi garda de mediu nu prea trece peste primaru de la Valea lupului care a pus patru tomberoane mari în fata blocului la nr 39 Str Soarelui aducând gunoaie toți vecinii și unele mașini care trec pe strada lasă saci cu gunoi aceste tomberoane locu lor de drept este în spatele blocului, aici unde se afla sunt la o distanta mai mica decit prevede legea și blochează și servitute la locu de parcare 1 și 2 Aducând și toate mirosurile de la gunoaile care se depun

  • Nume spune:

    Ce repede se pot mișca, ciudat cum de fiecare dată când am apelat la politie nu s-au găsit suficiente dovezi 😉 lucram după cum avem chef se pare…

  • Edmond spune:

    Confiscarea vehiculului folosit ? De unde scoateți aberațiile astea? CCR a stabilit demult că nu pot fi confiscate autovehiculele folosite la infractiuni, motivat de dreptul de proprietate. Nu sunt confiscate auto in cazul infractiunilor grave, furturi comise cu auto, răpiri, transport de droguri… si îi ia ăstuia masina că a dus gunoi in loc nepermis ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90