930×122 CAPRA 5

autostrada

glisiera_autostrada

LICITAŢIA PENTRU STUDIUL DE FEZABILITATE AL AUTOSTRĂZII PITEŞTI-SIBIU, APROAPE DE LANSARE

După ieşirea lui Traian Băsescu privind iminenta plecare a Renault din România, din cauza infrastructurii, guvernanţii au început să dea asigurări că autostrada Piteşti-Sibiu va fi realizată în cele din urmă.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Astfel, guvernanţii anunţă că pe 1 martie 2014 va fi lansată licitaţia în vederea realizării studiului de fezabilitate pentru acest tronson de autostradă, tronson care ar ajuta mult „Dacia” să exporte mai repede maşinile spre vestul Europei. Practic, fără acest studiu de fezabilitate (mai există unul, dar a expirat) nu poate începe construirea efectivă.

Termenul pentru realizarea studiului este 24 de luni, termen cerut de Comisia Europeană, care a anunţat că finanţează cu până la 85% lucrările de construire a autostrăzii. După finalizarea studiului de fezabilitate, în maxim 6 luni va fi organizată licitaţia, spun guvernanţii, care omit, însă, să precizeze că, cel puțin deocamdată, va începe doar construirea unui tronson spre Râmnicu Vâlcea. Data avansată pentru începerea lucrărilor este 1 ianuarie 2017.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3