930X122 MAIA

cnair

LICITAȚII PENTRU DRUMURI NAŢIONALE DIN ARGEŞ

Licitații pentru drumuri naţionale din Argeş. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat trei licitaţii pentru a cumpăra pe o perioadă de 4 ani servicii de întreţinere a drumurilor şi de prevenire a efectelor inundaţiilor pentru drumurile administrate de trei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP).

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Valoarea cumulată a contractelor este de 197.200.000 de lei, fără TVA.

Pentru drumurile administrate de DRDP Craiova, printre care se numără şi cele din județul Argeş, valoarea contractelor se ridică la 54.170.000 de lei, fără TVA.

Citiți și: Camerele pentru rovinietă transformate în radare fixe?

În Argeș este nevoie de lucrări de reparaţii pe mai multe drumuri naționale, inclusiv Piteşti-Craiova şi Piteşti-Râmnicu Vâlcea.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 mai, iar data limită de evaluare a ofertelor, 8 iunie 2018.

Problema este că în continuare nu se alocă bani pentru mari proiecte de reabilitare, pe drumuri cum ar fi Piteşti-Drăgăşani, Curtea de Argeş-Râmnicu Vâlcea și Curtea de Argeş-Câmpulung Muscel.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA