930×122 CAPRA 5

FUMĂTORI

Lovitură cruntă pentru fumători!

Lovitură cruntă pentru fumători!

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

British American Tobacco, liderul pieței locale de țigări, din punct de vedere al volumelor comercializate (circa 50% din total), operează, de astăzi, majorări de prețuri.

Spre deosebire de scumpirile din anii trecuți – 50 de bani pe pachet, de fiecare dată, acum modificarea este mai importantă.

Citiți și: Argeș. Bărbat încătușat! Ce i-au găsit polițiștii în mașină!

Astfel, pentru mărcile mai scumpe, cum ar fi Dunhill, Sobraine sau Vogue, prețul pachetului crește cu 1 leu. Astfel, o țigară populară, cum este Dunhill albastru (lung), ajunge să coste 25 de lei, marcând astfel borna de 5 euro pe pachet. Țigările ceva mai ieftine, cum ar fi Kent, Pall Mall sau Winston, se scumpesc cu 50 de bani.

BAT, ca lider al pieței, operează primul, de obicei, scumpirile. Ceilalți mari comercianți, Phillip Morris, JTI, îl urmează, la interval scurt.

Scumpirea de acum vine ca urmare a majorării de către Ministerul Finanțelor a accizelor specifice, la 1 august. Astfel, nivelul accizei totale pentru ţigarete a crescut de la 563,97 lei/1.000 ţigarete la 594,97 lei/1.000 ţigarete.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90