930 pe 122 COSTACHE

Analogue festival

Mai sunt 10 zile până la începerea celui mai mare festival argeșean

Mai sunt 10 zile până la începerea celui mai mare festival argeșean.

Citiți și: Nume grele ale muzicii vor fi prezente la Festivalul Analogue

A început numărătoarea inversă până la startul primei ediții a Festivalului Analogue de la Mioveni! Mai sunt doar 10 zile!

Citiți și: Managerul care a organizat cel mai tare festival din Arges, anunț colosal!

Pe platoul Făget echipele tehnice au început asamblarea scenei principale a festivalului, din cele trei, pe care vor urca unii dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali ai momentului, precum și nume grele ale muzicii românești.

Prima ediție a Analogue Festival reunește la Mioveni artiști de talie mondială, printre ASAF AVIDAN, JP COOPER, RUDIMENTAL DJ, JESSIE WARE, DUBIOZA KOLEKTIV, MORCHEEBA, alături de B.U.G MAFIA, SUBCARPAȚI, ZDOB ȘI ZDUB, THE MOTANS, IRINA RIMES și mulți alții, ale căror hituri le fredonați zilnic.

Cu un line-up extrem de ofertant, propunem iubitorilor muzicii, trei zile electrizante, la marginea pădurii de la Făget.

Misiunea noastră este să oferim publicului muzică de calitate în condiții tehnice de excepție, zone de relaxare în natură și sesiuni de wellness, ateliere și jocuri interactive, street food și multe alte experiențe care vor deconecta participanții din rutina cotidianului digital.

Dacă încă nu v-ați achiziționat abonamentele pentru cele trei zile de festival, încă o mai puteți face, intrând pe https://analogue.ro/tickets/

Mai sunt doar 10 zile!

Vara continuă cu Analogue Festival, 2-4 septembrie 2022!„, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3