930 x122 grota rece

Analogue festival

Mai sunt două zile până la cel mai mare festival din Argeș

Mai sunt două zile până la cel mai mare festival din Argeș

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Mai sunt doar două zile până când Analogue Festival își va deschide porțile.

Prima ediție a festivalului aduce pe scenă 20 de artiști, printre care headlinerii Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba sau Subcarpaţi.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Programul concertelor

Organizatorii anunţă astăzi orarul concertelor din cele trei zile de festival:

Vineri, 2 septembrie

18:15 – Bruja

19:15 – El Nino

20:30 – Nane

21:30 – Deliric & Silent Strike, Muse Quartet

22:50 – B.U.G. Mafia

00:15 – Rudimental DJ

Sȃmbătă, 3 septembrie

18:10 – Catalina Cara

19:10 – Moonlight Breakfast

20:20 – Zdob și Zdub

21:45 – Subcarpaţi

23:10 – Dubioza Kolektiv

00:30 – Morcheeba

Duminică, 4 septembrie

17:10 – TM Groove & Maria Hojda

18:10 – The Motans

19:10 – Irina Rimes

20:10 – Golan

21:50 – Asaf Avidan

23:15 – JP Cooper

00:30 – Jessie Ware

Programul poate suferi modificări ce nu țin de organizatori, varianta actualizată fiind disponibilă la https://analogue.ro/lineup.

Cei peste 75.000 de metri pătraţi ai platoului Făget, aflat la 5 km de Mioveni, la 15 km de Pitești și la doar o oră de capitală, sunt ȋn plin proces de pregătire.

Participanții pot ajunge la festival cu mașinile personale, cu trenul (pȃnă ȋn Pitești) sau cu autobuzele puse la dispoziție de organizatori. Calea principală de acces ȋn Mioveni este drumul județen 733 din direcția Pitești. Parcarea este gratuită, fiind disponibile cel puțin 1.000 de locuri chiar lângă spațiul de desfășurare.

Punctele de plecare ale autocarelor către și dinspre festival:

– Vineri, 2 septembrie: 13:40 de la Hotel Ramada Pitești, 17:00 de la Gara Sud Pitești, 18:30 de la Primăria Mioveni iar returul către Hotel Ramada Pitești și Primăria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.

– Sâmbătă, 3 septembrie și duminică, 4 septembrie: 11:45 de la Hotel Ramada Pitești, 17:00 de la Gara Sud Pitești, 18:30 de la Primăria Mioveni iar returul către Ramada Hotel Pitești și Primăria Mioveni va fi la ora 2:00 AM.

Transportul este gratuit, ȋn limita locurilor disponibile.

Festivalul are loc pe parcursul a trei zile și propune, pe lângă concertele deja anunțate, multe și variate activități ȋn aer liber, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la silent disco, degustări de vinuri, petreceri cu DJ, ateliere de pictură și de dans pentru copii și adolescenţi, și multe altele.

Parteneriat cu Asociația Națională Antidrog

Organizatorii au ȋncheiat un parteneriat cu Asociaţia Naţională Antidrog (ANA), care va efectua activități de informare, educare, conștientizare și sensibilizare a tinerilor cu privire la efectele negative ale consumului de substanţe interzise.

„Sub motto-ul Agenţiei Naţionale Antidrog, Uniţi pentru viaţă!, Centrul Regional Antidrog Pitești recomandă participanţilor la Analogue Festival să se distreze ȋn mod responsabil,” au transmis reprezentanţii ANA.

Peste 100 de reprezentanţi ai unei firme private de pază, alături de Poliţie, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă vor fi prezenţi ȋn cele trei zile de festival pentru a asigura un mediu sigur pentru toţi participanţii.

Organizatorii recomandă participanţilor să consulte cu atenție regulamentul festivalului, pentru a vedea regulile de acces și informațiile despre obiectele permise și interzise în locație, disponibil la www.analogue.ro.

Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90