EcoMoto 930×122

decizie

Măsură drastică privind impozitul pe locuințe!

Măsură drastică privind impozitul pe locuințe!

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Coaliția de guvernare a ajuns la un acord privind restructurarea a aproximativ 200.000 de posturi libere din aparatul de stat, au precizat surse politice.

Măsură drastică privind impozitul pe locuințe!

O discuție a fost și în privința impozitării imobilelor mai scumpe de 500.000 de euro cu 1%, unde, potrivit unor surse social-democrate, s-ar fi ajuns la un acord.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Măsura ar urma să se aplice și în cazul deținerii mai multor locuințe.

În privința altor măsuri de eliminare a facilităților fiscale, încă nu s-a ajuns la o concluzie care să fie acceptată de ambele formațiuni.

Detalii, AICI .

Eco moto 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Cetatean spune:

    vorba lui florin calinescu” de ce sa platesc impozit pe proprietate ?” mi-a dat statul ceva ? am cumparat terenul,(cu baniiei) am construit casa (cu banii mei) am platit autorizatii de construire+1/, 2/’, statul mai mult m-a incurcat cu atitea avize, ar trebui sa nu mai plateasca nimeni imp pe cladire, asa cum nu aai platit nimeni taxa radio-tv pe factura de curent(acum 10-12 ani in urma) si s-a scos din aficiu acea taxa. haide-ti sa luam masuri si sa nu mai platim..

  • Gigi spune:

    Din păcate Ciolacul nu are bani să s-o plătească sinecurile.
    A promis ca taie în mandatul lui pensiile speciale….credeți xa o ca face?
    Ma îndoiesc.

  • Cristina spune:

    Mi se pare anormal si mai ales abuziv sa platim taxe si impozite pe ceea ce ne apartine 100%,fiind cumparate( casa,masina) cu credite bancare unde suntem jupuiti fara scrupule si fara ca statul sa intervina intr-un fel pt a ne ajuta prin stoparea dobanzilor incredibile. Muncim o viata pt a le plati,iar statul vine si el cu tot felul de „biruri” peste noi. Cine le da acest drept sa ne impoziteze cand ei nu ne ajuta cu nimic?? Bancile au ajuns „camatari legali”,iar statul,dupa ce ca ne impoziteaza venitul pt munca depusa cu 49%,din cei 51% ramasi ne mai taxeaza si cu diverse impozite si taxe. Dnul Calinescu,ca de altfel multi dintre noi,si-a exprimat opinia vizavi de aceste nedreptati si mi se pare absurd,neadecvat si exagerat sa se continue .

  • Inca un fraier impozitat la greu spune:

    De umdeva trebuie finantate si campaniile electorale, adica dat pomeni contra vot. Asa ca cine e fraier si munceste plateste impozite la greu pt asistatii social care voteaza! Daca il chemi la munca pe un asistat social iti rade in fata, sta la tv/carciuma/fata bloc etc, nu face nimic si primeste bani! Putem munci mult si bine pt toti astia! Sumele cumulate de o familie de asistati social cu 3 copii trec bine de veniturile unei familii cu 3 copii care munceste! Asta e demicratia, asa se strang voturi!

  • Sebastian spune:

    Niște incompetenti…vor sa achite prescripția banilor furați de clientela lor politica PSD-PNL încălcând dreptul de proprietate garantat de Constitutia României printr-o discriminare făcută pe față. Sa vedem legea și o vom ataca în instanță ca neconstituțională. Numai hoți am avut de votat…Sunt roman ,dar la următoarele alegeri voi vota cu UDMR-ul. Cred ca sunt mult mai capabili sa apere drepturile romanilor atât din România cât și din Ucraina ,mult mai bine…decât nenorocirii ăștia.

  • Opincaruion spune:

    De data asta doar Hoți vor plăti acest inpozit,că un om cinstit nu poate avea așa avere.

  • Stan Gavril spune:

    poate nu știați; acum cine face intabularea locuinței,că proprietar este trecut că păduchele in frunte statul Român care îți dă și ție drept de proprietate asupra locuinței,chiar daca tu o ai in proprietate de zeci de ani!!!!

  • Cupfer spune:

    Toate guvernele sunt proaste, dovadă că, mai devreme sau mai târziu, ele sunt schimbate… De regulă, cu altele şi mai proaste!

  • Valentin Stan spune:

    e foame de bani baieti!
    ps: mai cumparam neshte tancuri… ordinele sunt oridine!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90