Donaris 930 x 122

McDonald’s

Metoda prin care poți primi mâncare gratuită la McDonald’s

Un britanic a devenit viral de TikTok după ce a postat un videoclip în care arăta metoda prin care poți beneficia de mai multă mâncare la McDonald’s pentru un preț mai mic, notează Stirile ProTv.

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Într-un videoclip care a fost vizionat de peste cinci milioane de oameni, britanicul arată o modalitate de a obține gratuit McNuggets de pui.

 

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

Potrivit bărbatului, în restaurantul de la care a comandat, o porție mare de McNuggets cu șase bucăți costă 6,09 lire sterline.

Aceasta include, evident, cele șase bucați de pui, cartofi prăjiți mari și o băutură mare.

Britanicul spune că dacă ajungi să cumperi două McNuggets Happy Meal de pui care conțin patru bucăți fiecare, atunci vei primi mai multă mâncare pentru mai puțini bani.

Cu această ofertă primești două băuturi, două pungi de cartofi prăjiți și opt nuggets la 5,98 lire și, bineînțeles, nu uita de cele două jucării, mai notează sursa citată.

Videoclipul a strâns mii de reacții din partea oamenilor:

Întotdeauna fac asta!”, „Martin Lewis tremură în cizme, pun pariu”,Absolut genial”, „Nu m-am gândit la asta”.

Sursă video: TikTok

Sursă foto: Magazin Salajean

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90