EcoMoto 930×122

armata

Militarii au împânzit centrul Piteștiului

Militarii au împânzit centrul Piteștiului.

Citiți și: Armata face recrutări!

Un camion al Armatei Române a oprit în parcarea de la Muntenia, în această dimineață.

Din el au coborât mulți militari. Alții au apărut și din alte direcții. La un moment dat zona centrală a orașului părea plină de oameni în uniforme. De diverse culori.

Citiți și: Armata face recrutări!

Militari, jandarmi și polițiștii.

Nedumerire

În contextul războiului din țara vecină și a ultimelor evenimente din Rusia, prezența mașinilor armatei și atâtor militari cu armele la piept creează o stare de disconfort bătrânilor.

Copii fiind, au simțit urmările ultimei conflagrații mondiale. Desfășurare de forțe din fața lor le-a creat nedumerire seniorilor aflați pe băncile de pe Strada Mare.

Au răsuflat ușurați când au aflat despre ce este vorba.

 

Răscolitor

La Cercul Militar a avut loc o tradițională manifestare prilejuită de Ziua națională a Tricolorului.

Au participat, pe lângă militarii încolonați în fața edificiului, reprezentanții mai multor instituții: Prefectură, Consiliul Județean, Primărie.

A fost marcată printr-o scurtă ceremonie această sărbătoare de care foarte mulți cetățeni habar nu au.

Militarii au împânzit centrul Piteștiului

Cel mai înălțător moment a fost cel în care a fost intonat Imnul național. În liniștea începutului de zi răsunau până departe cuvintele răscolitoare: „Acum ori niciodată…”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Romeo Maximus spune:

    serviciummlitar nu trebuia interrupt niciodată d asta aveți astăzi tot felul de idiotii care copiaza tot cei rău și de prost gust din ce vad la telev. sunt debusolati total fără directie n viata ,fără frica de Dumnezeu și nu respecta legile societatii in care traiesc. Nu știi daca sunt femeii sau barbati ??? Bine ca s a trezit cineva care sper c a văzut ca țară a rămas fără aparare ca asta s a vrut de către cei care deja se cred stapanii acestei Tari. Dumnezeu să se îndure de poporul romin. Amin

  • Fotino spune:

    Care popor?

  • Radulescu Dan spune:

    CEA MAI MARE TAMPENIE ARMATA ACUMA LUPLELE SE DAU CU DRONE CU SIMULATOARE CA LA LOVILUTIE CU DEZINFORMARI CU RACHETE TELEGHIDATE DE SPECIALISTI NU DE CATANE INSTRUITE DOAR CU SA TRAITI AM ÎNTELES PE DREAQ SA MA PIEPTENE.PT CORECTA INFORMARE SI SA NU AUD COMENTARII AM FACUT ARMATA IN 1979

  • Boutyrtc spune:

    vor face și femeile armata?

  • Iuliana spune:

    Doamne-ajută, să rămână doar desfășurări de forță militară, menite să sărbătorească evenimente naționale și, nimic mai mult!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90