EcoMoto 930×122

armata

Armata face recrutări!

Armata face recrutări!

Citiți și: Argeș: Visezi să lucrezi în instituții de forță? Se fac înscrieri

Unitatea Militară 01983 Bacău, Batalionul 53 Comando ,,Smaranda Brăescu”, anunță că organizează recrutarea cetățenilor români cu aptitudini pentru încadrarea cu personal a posturilor de soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando și în alte specialități pe tot parcursul anului 2024.

Condiții minime de participare:

Citiți și: Armata face recrutări!

Cetățenie română și domiciliul stabil în România;

Vârsta între 18 ani împliniți la data începerii programului de instruire

și cel mult 45 la data finalizării programului de instruire;

Absolvent al ciclului inferior liceal (10 clase);

Cunoștințe elementare de limba engleză;

Condiție fizică bună.

Armata face recrutări!

Batalionul 53 Comando ,,Smaranda Brăescu” este încadrat cu luptători atent selecționați și antrenați, astfel încât să facă față efortului fizic și psihic prelungit, în medii solicitante, aceștia fiind capabili să opereze în condiții ostile.

Modalitatea de operare a structurilor comando presupune inserție terestră, aeriană și în mediul maritim.

Informații suplimentare la sediul Batalionului 53 de pe Strada Gl. Ștefan Gușe, nr. 9, Bacău sau la telefon 0234 588 298.

Detalii, AICI .

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vasile spune:

    MApN-ul are trebui sa se preocupe de cei care deja sunt incadrati si care isi dau demisia din cauza soldei insuficiente…Au plecat zeci de tineri prin demisii de la faimoasele trupe speciale de la Mures si nimeni nu a pus in discutie motivul acestor demisii…Vor recruti care au notiuni de limba engleza, dar se limiteaza la cerinta de a avea 10 clase…Asta arata disperarea sistemului si nivelul de educatie cu care se multumesc acesti recrutori din MApN…Avand in vedere soldele oferite celor ,,speciali,, din SRI, SIE, SPP, etc, o sa participe la conflictul care se prefigureaza si este dorit cu ardoare de politicul ,,,aliatului strategic,, cu acestia in prima linie probabil…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90