New Profesional Consult 930 x 122

alexandra

ALEXANDRA TOMULESCU, ȘEFĂ DE PROMOȚIE

Este energică, pasionată de meseria pe care o practică, aceea de instructor licenţiat de Zumba®, iar de acum înainte va putea fi o învăţătoare pe cinste.

Citiți și: Facultatea, gratis pentru studenți! Vezi condițiile!

Vorbim despre Alexandra Tomulescu, tânăra în vârstă de 22 de ani care până mai ieri era studentă în anul III la Universitatea Piteşti, la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar: http://epitesti.ro/caleidoscop/dieta-fitness/studenta-la-universitatea-pitesti-instructor-de-zumba/.

Între timp piteşteanca a absolvit facultatea, dar nu oricum: ca şefă de promoţie, cu media 9, 73, iar la licenţă a primit nota 10. Deşi zumba fitness, dar şi celelalte activităţi pe care le desfăşoară îi ocupă mult din timpul său liber, Alexandra nu a neglijat studiile, ba din contră. (Foto: Facebook Alexandra Tomulescu)

Citiți și: ȘOFER DE MAXI-TAXI, AMENDAT ÎN ARGEȘ

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3