NOR CURIER 930X122

facultate

Schimbare majoră la facultate!

Schimbare majoră la facultate!

Citiți și: Probleme la înscrierea în clasa pregătitoare!

După cum propun mai mulți senatori, modul în care tinerii se pot înscrie la cursurile unei instituții de învățământ superior din România se va simplifica, arată Avocatnet.ro.

Potrivit proiectului care acum este în procedură de dezbatere publică, înscrierea se va realiza prin înființarea unei platforme digitale naţionale în acest sens ce va permite înscrierea atât la facultățile de stat, cât și la cele private.

Citiți și: Argeş: Se primesc cereri de înscriere la şcoală. Acte necesare pentru Clasa pregătitoare

Concret, în acest an ar trebui să apară platforma Univedu care va fi administrată de Ministerul Educației și va permite înscrierea la facultăți de stat sau particulare, autorizate provizoriu sau acreditate.

Prin intermediul acesteia, candidații vor putea depune dosarul de înscriere, iar apoi în cel mult 20 de zile de la publicarea listelor finale privind candidații admiși, originalele documentelor transmise electronic.

Altfel, candidații vor fi eliminați de pe listele celor admiși.

Detalii, AICI 

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90