NOR CURIER 930X122

budeasa

HALLOWEEN ÎN BUDEASA

Halloween în Budeasa. Activități care țin de specificul Halloween-ului se vor desfășura vineri, 27 octombrie 2017, de la ora 11, la Școala Gimnazială nr. 1 din comuna argeșeană Budeasa și în structurile acesteia.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Activitățiile vor implica elevii și cadrele didactice, urmând să le pună în valoare creativitatea, originalitatea și spiritul competitiv și de echipă. Potrivit directorului instituției de învățămnt, Luminița Mincă, programul va include:

– prezentare de material power point ,,Halloween – origini și obiceiuri”

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

– concurs de creativitate și originalitate în crearea costumului, concretizat prin „Parada costumelor”

– concurs ,,Cel mai reușit desen/pictură/colaj”

– concurs de sculptat de dovleci ,,Cel mai haios bostan” (click pe imagine pentru mărire):

Alături de copii și de profesori se va afla și primarul comunei Budeasa, Mihail Rachieru, care, după cum afirmă directorul Luminița Mincă, ”este foarte implicat în toate activitățile organizate de școală, existând o foarte bună colaborare între cele două instituții.”

”Sperăm să aducem zâmbete pe chipurile copiilor și bucurie în sufletele lor frumoase!”, mai transmite directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Budeasa.

Elevii vor fi recompensați cu diplome și surprize dulci. Coordonatorii activităților sunt Luminița Elena Mincă (director și profesor), Iulica Dănescu (profesor și consilier educativ) și educatoarele, învățătorii și diriginții claselor de elevi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90