Donaris 930 x 122

coralia

EA ESTE NOUA IUBITĂ A LUI MAXIMILIAN?

În urmă cu câteva săptămâni frumoasa poveste de dragoste dintre Kimberly şi Maximilian a luat sfârşit. Acum tânărul absolvent al liceului ,,Dinu Lipatti’’ din Pitești, căruia îi place să compună şi să cânte muzică hip-hop, pare extrem de apropiat de Coralia Daniela Daciu, cel puţin aşa reiese din fotografiile postate pe contul său de socializare.

Citiți și: MUTU S-A (RE)CĂSĂTORIT – CUM ARATĂ NOUA LUI SOŢIE

Coralia este fotomodelul în vârstă de 16 ani care de curând a fost protagonista unei şedinţe foto portret & fashion oferită de ePiteşti în parteneriat cu Studio F3. Rămâne de văzut dacă între cei doi s-a înfiripat sau nu o poveste de dragoste.

Despre Maximilian puteţi citi mai multe aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/absolvit-dinu-lipatti-si-canta-hip-hop-el-este-meex/ (Foto: Facebook Negulei Maximilian)

Citiți și: CORALIA A PREZENTAT O COLECȚIE DE LENJERIE INTIMĂ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90