930×122 CAPRA 5

Denisa

DENISA DINICĂ, IMAGINEA FIRMEI DYADON

Despre frumoasa Denisa Dinică am tot vorbit. Se pare că în ultima vreme îi merge foarte bine, căci recent a devenit imaginea unei cunoscute firme de genţi.

Citiți și: Șmecheria de la raft! Cum sunt păcăliți cumpărătorii

,,De curând am avut o colaborare cu Dyadon, o firmă de genţi. Dyadon prezintă produse unicat sau în serie limitată, realizate cu profesionalism şi atenţie la detaliu. Am colaborat cu un fotograf drag mie, Cătălin Eremia, iar make-upul mi-a fost asigurat de Rustic Deluxe. Această colaborare a presupus să fiu imaginea respectivei firme, pentru care am făcut fotografii prezentând produsele.”, ne spune Denisa.

Amintim că Denisa Dinică este elevă la Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești şi lucrează ca model şi hostess la diverse evenimente, printre care și la cele organizate în clubul VIP ROOM. (Foto: Facebook Dinică Denisa Elena)

Citiți și: Doar aceste produse sunt românești!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • dan spune:

    daca faci poze pt niste genti de la firma x, nu inseamna ca esti imaginea firmei x

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90